7 Ocak 2011 Cuma

Ateş devam :(

Bu akşam üstü yine ateş yükseldi, 38.6 ile ateş düşürücüyü aldık ama daha ilacın etkisi geçmeden çok şiddetli titreme ile bir anda tekrar ateş yükseldi. Bu defa başka ilaç verdiler.
Arada 3 gündür yapamadığı kakayı denedi ama popo yara olmuş, ciyak ciyak bir tuvalet macerası sonrası popo temizlerken bol bol yumruk yedim oğluşumdan.  ağrıdan değil ama zorumdan ağladım, tabii o da ağladı.. Epey sonra sakinleşince öpüşüp  barıştık..
Sabah 17000 ölçülen trombosit ateşin etkisi ile iyice düşmüş olacak ki, dudakları kanadı hafif. Normalde yarın trombosit vermeyi planlarlarken bu akşama çektiler. Ateş yüksekken trombosit te verilemiyor.. Saat 01:00 sularında ateş düşünce trombosit başlanabildi, şu an hala devam ediyor.
İnşallah gece ateş çıkmaz tekrar..

Not 1: radyoterapiye iyi dayanıyor deyip oğlumu nazar ettim,  bugün maske sıkı geldi, canı acıdı, çok ağladı..
Not2: kardiyoloji servisi çok iyi diye nazar ettim, bugün bizi hematolojiye geri aldılar..

3 yorum:

  1. Günaydin lar ins Alp in atesi cikmamistir tekrar.Havva hanim uyandigimda yaptigim ilk is buraya bakmak oluyor iyi haberler alabilmek icin.sizin yasadiklarinizi biz 5 sene önce yasamistik.Cok zor ama basarilmasi mümkün Moralinizi bozmayiniz en önemlisi moralinizin iyi olmasi.

    YanıtlaSil
  2. Gecmis olsun Havvacim...Ben inaniyorum ki bunlar da atlatilacaktir..Inan aklimdan hic cikmiyorsunuz..Alp´e cok selam,kendinize iyi bakin.. Arzu Tekel

    YanıtlaSil
  3. bloğu ilk açtığımda nazar boncuğunun orda ne aradığını düşünmüştüm şimdi anlıyorum sanırım. Ailesinin Alp'i gözünden bile kıskanır, sakınır oluşu..
    Çok geçmiş olsun Minik Alp'e. Benim de çocukluğum kardeşimin yıllar süren tedavisi için Çapa koridorlarında geçti. Çok iyi anlıyorum sizi. Çok klişe ama gerçek, sabır ve sevgi en önmeli şeyler bu durumda. Bunlar tükenmezse herşeyin üstesinden gelinir. Öpüyorum Alp'i.

    YanıtlaSil