15 Ocak 2011 Cumartesi

İyice karıştık

Perşembe günü radyoterapi ve antibiyotikler için hastaneye gittik. Frankfurt'tan aramışlar ve Pazartesi gelmemizi istemişler. Önce nasıl yetisiriz diye panik olduk tabii ama sonra gerekiyorsa yetişiriz diyerek kabul ettik.

O gün Alp'in ateşinde de, crp sinde de oynama vardı. Yine de eve gönderildik. Erhan hemen gidip birkaç koli buldu, yol hazırlıklarına teorik olarak ta olsa başladık. Ama aksam saatlerinde Alp'in ateşi 37.8 lere kadar yükseldi.

Dün ise yine hastaneye son radyoterapimiz ve antibiyotiklerimiz için gittik ki, Alp'in crp si 5.8 e çıkmış. Erken taburcu ettikleri belliydi, antibiyotikleri değiştirmek iyi gelmedi. Sonuçta enazindan haftasonu için Alp'i tekrar hastaneye yatırıp önceki antibiyotiklere dönmeye karar verildi. Aksamüstüne kadar orada ilaçları aldıktan sonra eve geldik ve saat 21:00 gibi Yatmak üzere tekrar hastaneye geldik.

Plan şöyle; Pazartesi'ye kadar yatış, hersey yolunda giderse inşallah salı gunü Frankfurt'a yolculuk. Frankfurt'ta da hemen hastaneye yatacak hayirlisiyla.

Bir ihtimal Alp'i, ambulans benzeri bir araçla hastane sevk edecek, araca sadece bir yakınını alıyorlar , yani ben yanında gidebilirim umarım. Eşyalar yetişirse aynı gün Erhan bir araç kiralayacak, Aysegul, Deniz ve Serhat birlikte gelecekler.

10 yorum:

  1. Allah kolaylik versin! Umarim hersey yolunda gider, sikintisiz bir sekilde Frankfurta yerlesirsiniz. Alpimizin sagligi icin duaciyiz!

    YanıtlaSil
  2. Yeni bir şehir, yeni bir hastane, yeni bir yolculuk ile başlayan yeni, sağlıklı, güzel bir hayat...
    AMİN!

    YanıtlaSil
  3. havva yengecim inşallah yeni bir şehirle birlikte her şey çok daha güzel olucak.hepimiz dua ediyoruz alpimiz ve sizin için.en kısa zamanda alp sağlığına kavuşucak inşallah.hepinizi çok öpüyorum.herkese çok selamlar.tuğçe albayrak

    YanıtlaSil
  4. Allah Yardimciniz olsun. dualarim sizinle.

    YanıtlaSil
  5. alpin sağlığı için duacıyım yasemin

    YanıtlaSil
  6. yolunuz acık olsun...saglıkla kalın..

    YanıtlaSil
  7. bugün frankfurt'tasınız muhtemelen alp nasıl bir gelişme varmı.....?Yasemin

    YanıtlaSil
  8. pisst vardiniz mi frankfurta ? nasıl durum ?

    cuce

    YanıtlaSil
  9. 4 gündür yazmıyosun hayırlı haberler bekliyoruz iki satırda olsa yaz denizin tel. msj attım ulaştımı bilmiyorum ama hayırlı haberlerinizi bekliyorum alpi ve sizi öpüyorum......

    YanıtlaSil