2 Ocak 2011 Pazar

Yeni yıl

Çok şükür..
Yılbaşı gecesi ateşi çıkmadı,
Çok şükür..
İki kişi kaldığımız odada, diğer hasta taburcu olunca yalnız kaldık..
Çok şükür..
Ayşegül ve Deniz burdaydı.. 

Öğleden sonra Ayşegül ve Deniz yemek yapıp, gelirken de hediyeleri getirmek için RMH'a gittiler.. Amaaa dönüşte taksi bulamamışlar.. Allahtan Erhan onları almaya gitti (tabii yürüyerek) .. O kadar yemek, hediye poşetleri.. Geldiler ama 2 saat kadar kendilerine gelemediler..:(

O arada beklerken Alp kudurdu tabii.. "Nerde kaldı hediyelerim ? Gelecek sene böyle olmasın.. Hediyeler gelmiyorsa ben onlara giderim.." bla bla bla..

Ama beklediğine değdi..Nasıl olduysa hala Alp'e alacak birşeyler bulabilmişiz. Paketleri açarken çok sevindi.. Sonra yemekler yendi, pasta üstüne mum koyup üflettik.. (Dileğine müdahele ettim tabii. saçma sapan bir oyuncak isteyeceğine şifa istesin diye.. )

Bu arada Berlin'de binlerce belki de yüzbinlerce euro havaya uçuruldu havai fişek olarak. Akşam üstü başladılar.. non-stop, gece 2 gibi uyuduğumuzda hala kesilmemişti.. Bugün bile ara ara atılıyor.. Çılgın Berlin :))

Odadaki yalnızlık saadetimiz uzun sürmedi maalesef.. Bugün odamıza başka bir çocuk geldi.. daha doğrusu bebek. herhalde 15 aylık filan..çok tatlı ama sürekli mızmız halde.. sanırım kortizon alıyor. bu hem mızmızlığı hem de iştahı açıklar..Çünkü; Alp'e kahvaltı yedirirken Alp'in omletinden "sert" bir şekilde istedi, verdim tabii..tüm öğleden sonra ara ara o omleti elleriyle yedi :) oğluşum çok az yedi bu arada ama en azından omletimin kıymetini anlayanlar var  :)) afiyetleri olsun..

Yeni yıl dileğime gelince.. Tabii ki sağlık.. Hatta sadece sağlık.. Gerisi hallolur Allahın izniyle..
Hepinize, hepimize , Alpoş'uma , tüm hasta çocuklara sağlık ve huzur dolu nice yıllar diliyorum..
Sevgilerimle.

3 yorum:

  1. yeni yıla hastanede girmiş olsak bile Alpoşum'la kardeşlerimle birlikte olmak güzeldi.Allah ayırmasın bizleri.. İnşallah evimize sağlıkla dönüp seneye güle oynaya yeni yıla gircez. İNŞALLAH..

    YanıtlaSil
  2. aminnnn aminnnn vede aminnnn bacım rabbim şifa versin sağlık versin yeni yılda...

    YanıtlaSil
  3. HAVACIM MERHABA BEN ARZU SON DURUMUNU ÇOK MERAK EDİYORUM ALP'İN UMARIM HERŞEY YOLUNDADIR ....

    YanıtlaSil