17 Aralık 2010 Cuma

Heyecan artıyor..

Cumartesi günü yaklaştıkça heyecandan karnıma ağrılar giriyor. Acaba facebook'taki ilgi, kampanyaya yansıyacak mı? Allahım inşallah gösterilen ilgi, sözde kalmaz..

Bugün Türkiye Berlin Başkonsolosluğundaki organizasyona katıldık ben ve Erhan.. Sağolsunlar, başta Başkonsolosumuz, orada çalışan herkes Alpoş'um için kan verdi, gönüllü olarak kayıt oldu..

Yarın da Berlin büyükelçiliğimizde aynı şekilde Alp için doku testi yapılacak.
Nasıl teşekkür etsem az..
Allahım sen bu emekleri boşa çıkarma nolur..

Yarın yine hastane günümüz, işimiz rast gider inşallah.. Hastane işimiz zamanında biterse , Erhan'la büyükelçiliğe gidip o güzel insanlarla da tanışmak istiyoruz.
Ve tabii cumartesi..İnşallah tüm Berlin'le tanışırız. Onlar bizi gazetelerden tanıdı, sıra bizde.. Biz de onları tanımak istiyoruz.. Mümkün olsa hepsine tek tek sarılsam..

1 yorum:

  1. havva hanim siz heyanla karniniza agrilar gire gire bekleyin insalah benin oglumgibi sansli olup uygun ilik bulunacak ve bekli alpin sayesinde diger cocuklarda kurtulacak hadi tum turk halki gosterin kendinizi va bagista bulunun sizin cektiginiz acilari bizde cektik bize dediler yuzde elli sansi var benim gozume uyku girmiyordu acaba ben yatarsam ona birsey olurmu diye ama umidimizi hic kaybetmedik olisimiz duzeliyo ve insallah kendiside cok mutlu seneye belki okula gidebilecek alp icin benim hasta olan oglunda dua etti biz inaniyoruz alp ve alp gibi diger yavrularimiz kurtulacak allah onlara evlatlarinin acilarini gostermesin yarabbim

    YanıtlaSil