18 Aralık 2010 Cumartesi

Teşekkürler Berlin..

Tam sayıyı henüz öğrenemedim ama sanırım 1050 civarında kişi kan verdi bugün.. Karlar altındaki Berlin'de , buz gibi havada, noel arifesinde, üstelik te biraz sapa bir yerde yapılmış olmasına rağmen bu sayının sağlanmış olması süper..
Çoluk çocuk gelmiştiniz, bazılarınız elinizde hazırladığınız yiyeceklerle, bazılarınız Alp'e iletilmek üzere hediyelerle.. Her birinize tek tek teşekkür ederim..

İnşallah aranızdan biri Alp'e tam uyum sağlayacak..

Bugün gelemeyenler veya Almanya'da başka şehirde yaşayanlar henüz geç kalmadınız:  Hala http://www.dkms.de/ adresinden gönüllü donor formunu doldurup, eve test kiti göndermelerini sağlayabilirsiniz. Acele ederseniz Alp'e yetişir. Ayrıca Alp gibi uyumlu ilik bekleyen yüzerce çocuktan biri için her zaman umut olabilirsiniz..
....

Bu kampanyada baştan beri bizi destekleyen yüzlerce kurum ve kişinin yanında, Alp kendi oğullarıymış gibi canla başla çalışan birkaç kişiye özel olarak teşekkür etmek istiyorum : DKMS'den sevgili Bağnu (Yazıcı) ve bizim adımıza her türlü organizasyonla tek tek ilgilenen, sadece önüne gelen kanallarla yetinmeyip, kampanyayı yaymak için sürekli fikir üreten, gece 2 de bile gönderdiği mail'ler sayesinde kampanya için çalıştığını bildiğimiz sevgili Kent (Doğu) bey, Berliner Athletik Club 07 e.V.`u yu da unutmamak lazım. Bay Ahmet Ates ve Bayan Antje Tiedemann gercekten ellerinden gelenleri yapti ve organizasyonu çok destekledi. Özellikle BAK`nin yönetim kurulunda olan Bay Mehmet Ali Han da cok girisimlerde bulundu. 

Allah bin kere razı olsun .. hepinizden.. İnşallah bu emekler boşa çıkmayacak.. Test sonuçları tamamlandığında oğluşuma tam uyumlu ilik bulunduğu telefonu gelecek.. İnşallah.. Amin.

Bu arada sizinle paylaşmak istediğim bir hoşluk daha var bugün: Alp'in kampanyası sayesinde şu ana kadar hiç tanışmadığım öz kuzenlerimle tanıştım.. Kampanyadan haberleri vardı ama Bremen'de yaşadıkları için internetten vs kayıt olacaklarını sanarken, bugün karşımda görünce nasıl şaşırdım ve sevindim anlatamam.. Alp'e hediyeler alıp , hem kan vermeye hem de bizlerle tanışıp, Alp'i görmeye , 5 saatlik yoldan gelmişler.. 
Dünya ne garip.. Böyle tanışmak varmış kaderde.. İnşallah iyi günlerde görüşürüz bundan sonra..

Ha bi de vize alamadığı için 4 aydır gelemeyen, bu nedenle de artık sinirden kudurma noktasına gelen Alpoş'un amcası,  7 günlük te olsa vizeyi kapıp, bugün geldi sonunda..Özlemişiz..

Çok şükür bu haftasonu da yalnız değiliz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder