14 Aralık 2010 Salı

Alp'in ilik kardeşi..

Alp'e ilik kardeşi arama kampanyasının nasıl gittiğini soruyorsunuz..
İkiye bölerek cevaplayayım:

1- Almanya (ve hatta kısmen Avrupa) tarafında çok çok şanslıyız...

-- Berlin'deki doku tipleme günü (18 Aralık) tanıtımı için inanılmaz destekler aldık..Örneğin bu perşembe (16 Aralık) günü Berlin Türk Başkonsolosluğunda , sayın başkonsolosumuz başta olmak olmak üzere, orada çalışanlar örnek vererek gönüllü donor kayıtlarını yaptıracaklar. Bu davranış, hem kişisel büyük katkıları hem de insanlarımıza örnek olmaları açısından çok büyük önem taşıyor. (Diğer kurumları "Kampanyayı Destekleyenler" sayfasında yazmaya çalıştım. Ama unuttuklarım ya da haberdar olmadığım için yazamadıklarım varsa, peşinen çok çok özür diliyorum.)

-- İnternette başlattığımız , kulaktan kulağa, inbox'tan inbox'a yayılan, sonrasında DKMS önderliğinde tüm kanallardan tanıtımı yapılan kampanya bilgileri ile sadece Berlin'den değil, Almanya'nın heryerinden insanlar online donor kayıtları yapıyorlar. Kampanya başladığından beri DKMS online donor kaydı sayısı inanılmaz artmış ve eskiden çoğunluk Almanlarken şuanda gelen kayıtların çoğu Türk'müş.. İnşallah bir daha başka çocuklar için kampanyalara gerek kalmayacak kadar çok Türk donor kaydedilir..

2- Türkiye kısmı maalesef o kadar başarılı değil. Türkiye'deki tüm akraba ve arkadaşlarımız genel bir kampanya düzenlemek için canla başla çabalasalar da, yardımcı olmak isteyen binlerce kişiyi yönlendirebilecek, tek bir adres bulamadık..
Hepinize nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.. Allah herkesten razı olsun..
.....

Alp'in sevgili ilik kardeşi.. Orda bir yerdesin biliyorum ama henüz sana ulaşamadık.. Nolur acele et..
Unutma ! İki hayat kurtacaksın.. Çünkü ben Alp'siz yaşayamam..

4 yorum:

  1. Alp'in ilik kardeşi inşaallah yakında bulur sizi.. Ve Allah Alp'i size bağışlar sağ salim..

    YanıtlaSil
  2. ben türkiyedennapabilirim nereye kan verebilirimmm

    YanıtlaSil
  3. melissamaral@hotmail.com söyleyin varmı burda bi yer hemen gidelim verelim

    YanıtlaSil